NavMenu

"Mercator" u Kragujevcu 30. avgusta otvara "Roda centar"

Izvor: Tanjug Petak, 15.08.2008. 19:41
Komentari
Podeli



Direktor kompanije "Mercator S" i predsednik Upravnog odbora "M-Rodić" Stanka Čurović izjavila je danas (15.avgust 2008. godine) da će Kragujevac 30. avgusta dobiti prvi "Mercator" objekat koji će nositi naziv "Roda centar"

- Otvaranjem "Roda centra", Kragujevac dobija objekat, površine 30.000 m2, čija je vrednost veća od 20 mil EUR, i mogućnost da se zaposli najmanje 300 radnika iz tog grada i okoline- istakla je Čurovićeva.

Prema njenim rečima, "Roda centar" će, uz "Roda megamarket", na površini od 3.000 m2 , imati i standardne "Mercator" sadržaje .

Imaće prodavnicu bele tehnike i artikala za kuću i domaćinstvo na 1.200 kvadrata, prodavnicu sportskog tekstila i opreme "Intersport", prodavnicu muške i ženske konfekcije "Modiana", parfimeriju "Beautique" i dečje igralište "Lumpi".

- Osim toga, potrošačima u Kragujevcu ponudićemo u više od 60 prodavnica domaću i stranu brendiranu robu, kao što su tekstil, obuća, odeća, igračke, ribolovačka oprema, računarska oprema, ali i poštu, apoteku, ugostiteljske objekte i drugo- najavila je Čurovićeva.

Ona je naglasila i da je "Meckator" jedini trgovinski lanac u Srbiji koji izdaje svoju trgovačku karticu - "Meckator Pika" koja omogućava potrošačima popuste do šest odsto, odloženo plaćanje na 30 dana i plaćanje na 12 mesečnih rata bez kamate i dodatnih opterećenja.

Direktor marketinga "Mercatora S" i "M-Rodića" Goran Sorak najavio je za 29. avgust koncert "Bajage i instruktora" uoči otvaranja "Roda centra" u Kragujevcu, kao poklon građanima tog grada.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.