NavMenu

Sheraton sredinom novembra otvara hotel u Novom Sadu - MK planira širenje hotelskog biznisa i u Crnoj Gori i Hrvatskoj

Izvor: Novosti Sreda, 23.08.2017. 14:52
Komentari
Podeli
(Foto: aleksandar-gradnja.rs)
Poznati lanac luksuznih hotela Sheraton stiže u Srbiju, a svoj prvi hotel otvoriće u novembru u Novom Sadu na Bulevaru Evrope, u zgradi čiji je vlasnik biznismen Miodrag Kostić - potvrđeno je u utorak Novostima u MK Grupi.

Posle uspešne saradnje sa lancem hotela Kempinski, kompanija MK Grupa je uspostavila saradnju i sa poznatim brendom hotela Sheraton, koji je deo Marriot International.

U MK kompaniji preciziraju da otvaranje hotela Sheraton - Novi Sad, koji se nalazi na uglu Futoškog puta i Bulevara Evrope očekuju sredinom novembra i dodaju da ovim potezom nastavljaju svoj strateški cilj, da budu vodeća hotelska kompanija iz oblasti turizma u regionu.

- Osim ovog hotela, u planu je širenje hotelskog biznisa u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Ovim potezom kompanija MK Grupa potvrđuje planove za dalje širenje poslovanja iz oblasti turizma i bankarstva - kažu u Kostićevoj kompaniji.


Zgradu u kojoj će od novembra biti Sheraton, Kostić je krajem prošle godine kupio od Vojislava Gajića, vlasnika Aleksandar gradnje. Gajić je u nju uložio oko 11 mil EUR planirao je da otvori hotel Holiday Inn, ali su ti pregovori propali. Reč je o zdanju koje se prostire na ukupno 8.500 kvadrata.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.