NavMenu

Tesla grad na korak do realizacije - BK Group će graditi i nacionalni sportski stadion?

Izvor: RTS Ponedeljak, 24.07.2017. 03:36
Komentari
Podeli
Budući izgled Tesla grada (Foto: Facebook stranica BK Group)Budući izgled Tesla grada
Tesla grad u Makiškom polju je na korak do realizacije, saopštila je BK Group i dodala da je na sastanku sa predstavnicima Grada Beograda analizirana i dinamika radova na tom projektu koji bi, kako se tvrdi, bio gradska celina po ugledu na one u Singapuru, Hongkongu i drugim velikim svetskim finansijskim centrima.

BK Group je posle, kako je navedeno, sastanka u Skupštini grada sa predstavnicima Grada Beograda, saopštila da na lokaciji Tesla grada ima ukupno oko 800.000 metara kvadratnih građevinskih objekata.

U saopštenju piše da su predstavnici BK Group o tom projektu razgovarali sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim i gradskim urbanistom Milutinom Folićem, te da je Mali sugerisao da se u tom delu grada razradi i projekat nacionalnog sportskog stadiona, koji bi takođe gradila BK Group.

Navodi se i da je Tesla grad u Makišu samo deo projekta koji je Bogoljub Karić ponudio svim gradovima u Srbiji, zavisno do stvarnih potreba i mogućnosti svakog grada koji prihvati ovaj projekat.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.