NavMenu

Novi poslovni kompleks na Vračaru - Prvi zakupci u Ziegel House od novembra 2017. (FOTO)

Izvor: eKapija Sreda, 12.07.2017. 15:55
Komentari
Podeli
Budući izgled kompleksa Ziegel HouseBudući izgled kompleksa Ziegel House
Tržište poslovnih objekata u Beogradu uskoro će biti bogatije za još jedan moderan poslovni kompleks, budući da na uglu Nebojšine i Rudničke ulice, nadomak autoputa E70 i Hrama Svetog Save na Vračaru, niče novi poslovni kompleks Ziegel House (www.ziegelhouse.rs).

Kako je saopštila kompanija West Properties, ekskluzivni zastupnik za izdavanje novog objekta, nakon završetka svih radova poslovni kompleks će se sastojati od dve nezavisne šestospratne poslovne zgrade vrlo upečatljivog i autentičnog arhitektonskog rešenja.

- Kompleks će raspolagati sa 5.500m2 prostora A klase namenjenog za kancelarije. Zakupci, koji se odluče za proširenje ili premeštanje svog poslovanja u ovo moderno poslovno zdanje, uživaće u maksimalnoj fleksibilnosti prostorne organizacije, s obzirom na to da se svaki sprat može lako podeliti na zasebne celine u skladu sa zahtevima zakupaca i tipom njihovog poslovanja - navedeno je u saopštenju kompanije West Properties.

Prostori u prizemlju planirani su za uslužne delatnosti, dok će zakupcima i njihovim posetiocima u podzemnoj garaži na raspolaganju biti 70 parking mesta.

Po rečima Marije Miladinović, agentkinje kompanije West Properties, ova poslovna zgrada predstavlja jedinstvenu priliku za sve ozbiljne kompanije koje traže kvalitetan kancelarijski prostor u gradskoj zoni.

- S obzirom na trenutni nedostatak ponude poslovnog prostora A klase na našem tržištu, nova zgrada na Vračaru će biti pravo osveženje - navodi Miladinović.

Investitor ovog kompleksa je kompanija Trgomen Nekretnine iz Kraljeva, a radove izvodi kompanija KPV-Invest. Završetak radova očekuje se do novembra 2017. godine, a kako su rekli za naš portal, u toku su pregovori sa firmama koje će biti među prvim zakupcima prostora.


Fotogalerija
Novi poslovni komleks Ziegel House na Vračaru
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.