NavMenu

GREEN HEART - Poslovni kompleks u skladu sa prirodom

Izvor: eKapija Utorak, 04.04.2017. 06:49
Komentari
Podeli
Green Heart, projekat specifičnog i potpuno jedinstvenog arhitektonskog rešenja, ima nameru da prirodu vrati ljudima i poslovni prostor učini humanijim i prijatnijim za boravak.

Zeleno okruženje i osećaj da ste u parku bar na 30 minuta tokom pauze za ručak, učiniće da svaki radni dan prođe sa manje stresa, više osmeha i sa odličnim rezultatima.

Green Heart će biti izgrađen u Bulevaru Milutina Milankovića u Beogradu, gde se danas nalazi zgrada GTC SQUARE. Rekonstrukcijom postojećeg objekta i izgradnjom tri nova stvoriće se zelena oaza u kojoj će poslovni prostor imati terase na svakom spratu, sa pogledom na park unutar kompleksa.

Investitor tog objekta je kompanija GTC, a kako saznajemo, projekat će se realizovati u dve faze.

- U prvoj fazi je planirana izgradnja podzemne garaže, dva nova objekta i potpuno renoviranje dva postojeća objekta koja čine dosadašnji kompleks GTC Square. Takođe, to podrazumeva i izmenu spoljašnjeg ambijenta u okviru kompleksa, koji će dati poseban osećaj prirodnog okruženja – kažu u kompaniji GTC.

Nakon završetka svih planiranih radova, kompleks će imati ukupno 46.000 m2 poslovnog prostora za izdavanje raspoređenih u 5 objekata.

Kada je reč o tehničkom delu, biće primenjeni najviši standardi opremanja poslovnog prostora A klase, koji do sada nisu primenjeni u Srbiji. Svakako će biti nastavljen i trend zelene gradnje, koji je usklađen sa zelenim ambijentom samog kompleksa.

- S obzirom na to da će kompleks Green Heart, zajedno sa kompleksom FortyOne koji se nalazi praktično na istoj lokaciji, činiti celinu od okvirno 80.000 m2, planiramo da ova dva kompleksa imaju različite sadržaje koji će biti na raspolaganju zakupcima oba kompleks – kažu u GTC-u.

Poruka koju investitor želi da pošalje je da posebnu pažnju posvećuju ljudima koji u poslovnim zgradama provode više vremena nego u sopstvenim domovima.

- Ne sumnjamo da ćemo stvoriti novo inspirativno i kreativno okruženje, u kome će uživati svi koji budu imali sreću da tu borave - kažu u GTC.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Nekretnine u Srbiji - Novi talas ulaganja podstiče privredu" možete pročitati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.