NavMenu

Planinka gradi luksuzni hotel u Lukovskoj banji - Vrednost investicije oko 4 mil EUR

Izvor: Beta Nedelja, 12.02.2017. 17:43
Komentari
Podeli
(Foto: Rosli Othman/shutterstock.com)
Turističko preduzeće Planinka iz Kuršumlije počinje da gradi još jedan hotel u Lukovskoj banji, koji će imati četiri zvezdice i 200 ležajeva.

Generalni direktor tog preduzeća Radovan Raičević je rekao da će zbog velike zainteresovanosti domaćih i stranih turista do kraja godine biti izgrađen luksuzan hotela na ulazu u banju.

- Uradićemo ga u skladu sa željama i potrebama turista. Biće to luksuzni hotel sa svim medicinskim komponentama, velnes centrom i sve drugo što je potrebno kako bi najzahtevniji gosti bili zadovoljeni - kazao je Raičević.

Izgradnja novog hotela koštaće oko 4 mil EUR.

U Lukovskoj banji postoje dva hotela - Kopaonik sa 63 sobe i Jelak sa 84 sobe.

Prema podacima turističkog preduzeća Planinka, u Lukovskoj banji su svi kapaciteti popunjeni tokom cele godine, a prema podacima Ministarstva trgovine i telekomunikacija najveća potražnja za turističkim vaučerima je upravo za Lukovsku banju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.