NavMenu

Razvršje gradi četiri stambene zgrade, tržni centar i hotel u Podgorici

Izvor: Dan Petak, 10.02.2017. 12:15
Komentari
Podeli
(Foto: Goodluz/shutterstock.com)
Na mestu nekadašnjeg preduzeća Servisimport u Ulici 4. jula u Podgorici uskoro bi trebalo da počne izgradnja četiri stambene zgrade, a kasnije hotela i šoping centra.

Investitor je podgorička kompanija Razvršje. Prema rečima Saše Lekovića, vlasnika Razvršja, kompleks će biti urađen na parceli od 900.000 kvadrata, a u toku su pripremni radovi.

- Pripremne radove smo počeli, a to podrazumijeva čišćenje lokacije i ograđivanje. Na tom prostoru radićemo četiri zgrade, tržni centar i hotel. Zgrade će imati poslovne prostore u prizemlju, četiri sprata i mansardu i sve to oko 16.000 kvadrata stambenog i poslovnog prostora - dodao je on.

- Sa izgradnjom šoping centra nećemo početi ni za 2-3 godine, jer ćemo u prvom bloku raditi zgrade - kaže Leković i navodi da će tržni centar biti veličine 120.000 kvadrata, a hotel 200.000 kvadrata.

On je istakao da je vrednost investicije velika i da je šoping centar kakav planiraju da grade potreban Podgorici.

- Mi smo prepoznatljivi po kvalitetu i mislim da ćemo ponuditi nešto jako kvalitetno građanima. Takođe, radićemo i parkinge, imaćemo veliki broj parking mesta i podzemnih garaža. Nećemo zaboraviti na zelenilo, tako da će biti puno zelenih površina. Uradićemo park za najmlađe, jer ne želimo ni njih da zaboravimo kada budemo radili ovaj kompleks - kazao je Leković.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.