NavMenu

Hotel Hilton Podgorica spreman za prve goste

Izvor: Beta Utorak, 20.09.2016. 19:32
Komentari
Podeli
(Foto: dvoevnore/shutterstock.com)
Hilton hotel u Podgorici primiće prve goste 30. septembra, najavila je kompanija Hilton hoteli. Podgorički Hilton počeo je probni rad pre desetak dana, nakon višegodišnje temeljne rekonstrukcije i dogradnje starog hotela Crna Gora. Tako se Podgorica pridružila porodici 570 prestižnih destinacija u svetu sa hotelima Hilton.

Novi hotel ima 180 soba, po standardima tog svetski poznatog hotelskog lanca, 23 apartmana, kao i predsednički apartman.


Hotel takođe ima više raznovrsnih restorana i barova, kockarnicu, kao i raznovrsne sadržaje za odmor i rekreaciju, kongresne i druge sale, u skaldu sa standardima hotelskog lanca Hilton.

Hotel Crna Gora na čijim je temeljima podignut Hilton, sagrađen je 1953. Mnogi Podgoričani novi hotel i dalje zovu starim imenom - Crna Gora.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.