NavMenu

Izraelski Aviv Arlon gradi ritejl park u Požarevcu - Objekat na 15.000 m2 biće završen do kraja 2017. (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 12.08.2016. 12:09
Komentari
Podeli

Izraelska kompanija Aviv Arlon nastavlja investicije u ritejl sektoru. Kompanija najavljuje još jedan Aviv Park, ovoga puta u Požarevcu.

Nakon uspešnih investicija na domaćem tržištu u proteklih osam godina i izgradnje Aviv Parkova u Pančevu, Zrenjaninu i Beogradu odluka kompanije je da nastavi sa razvojem i izgradnjom sličnih projekata i u drugim gradovima.

Na 6h zemljišta planirana je izgradnja 15.000 m2 maloprodajnog prostora u prvoj fazi ovog projekta, a početak radova je planiran na proleće sledeće godine. Kao i do sada, iz kompanije najavljuju kratke rokove za završetak radova, tako da je u planu završetak projekta već krajem 2017.

Aviv Park Požarevac će po konceptu i sadržajima biti sličan postojećim Aviv Parkovima, tako da Požarevljane očekuje odlična ponuda i veliki izbor međunarodnih i domaćih modnih brendova, veliki hipermarket, radnje sa odećom i obućom, kao i restorani, kafići i ostale uslužne delatnosti. Ono što karakteriše sve Aviv Parkove jeste i uzimanje aktivnog učešća u lokalnoj zajednici, zatim intenzivne marketinške i zabavne aktivnosti koje ga razlikuju od većine sličnih projekata.

Koncept ritejl parkova se pokazao izuzetno prijemčivim domaćem tržištu imajući u vidu usklađenost sa potrebama lokalnog tržišta – od lokacije do izbora brendova. Negujući osnovne postulate na kojima se temelji razvoj projekata, posebno uzevši u obzir odnos kvaliteta ponude zastupljenih brendova i cena, kompanija nastavlja sa investiranjem u razvoj sličnih projekata od kojih je sledeći planiran u Požarevcu.

- Veliko interesovanje vlada među zakupcima koji su unazad nekoliko godina deo naših projekata, tako da su potpisana Pisma o namerama sa hipermarketom i vodećim međunarodnim modnim brendovima i krećemo sa potpisivanjem Ugovora o zakupu – izjavio je Nir Sar, direktor kompanije za Srbiju.

Sar dodaje da će kompanija nastaviti istim tempom sa trendom investiranja u nekretnine u ritejl sektoru što znači da uskoro možemo očekivati još noviteta od ove kompanije.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.