NavMenu

Tender za hotele "Jat Slavija" u martu

Izvor: Blic Nedelja, 20.01.2008. 15:38
Komentari
Podeli

Objava javnog poziva za tendersku prodaju hotela "Jat Slavija" planirana je za mart 2008, rečeno u Agenciji za privatizaciju.

Kako je objašnjeno, trenutno privatizacioni konsultant radi na izradi plana prodaje, dok je sledeća faza priprema javnog poziva i prodajne dokumentacije.

Po svemu sudeći, postupak prodaje 70% kapitala "Jat Slavija" ići će paralelno sa privatizacijom nacionalnog avioprevoznika "Jat Airways" čija se objava tendera očekuje do aprila.

Hotelsko-ugostiteljsko preduzeće "Jat hoteli Slavija" osnovano je 2005. godine, izdvajanjem iz kompanije "Jat". Hotel čine tri celine različitih kategorija, ukupne površine 29.879 m2.

"Slavija I" ili "kula" ima dve zvedice i raspolaže sa 331 sobom i 566 ležaja, "Slavija II" ima takođe dve zvezdice i raspolaže sa 178 soba i 260 ležaja, a nešto luksuzniji je "Slavija lux" koji ima četiri zvezdice, 96 dobro opremljenih soba i 167 ležaja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.