NavMenu

Investiciona ponuda - "Status" iz Loznice nudi građevinsku parcelu u Tršiću sa svim dozvolama za gradnju hotelskog kompleksa

Izvor: eKapija Utorak, 15.01.2008. 11:45
Komentari
Podeli

Preduzeće "Status" iz Loznice nudi potencijalnim investitorima građevinsku parcelu u Tršiću, površine 1,3 ha, predviđenu za gradnju hotelskog kompleksa sa etno-selom. Kako je istakao vlasnik preduzeća Zoran Mirković, "Status" raspolaže svom potrebnom dokumentacijom za izgradnju i naglašava da se zemljište nalazi neposredno uz reku Žeraviju i na samo 300 metara od Saborišta.

Parcela je amfiteatralnog oblika, a i izgradnja hotelskog kompleksa trebalo bi da se obavi u dve faze. Vlasnik ima Idejni projektat izgradnje hotelskog kompleksa u obe faze, kao i kompletno urađen Glavni projekat I faze hotelskog kompleksa. Dobio je i saglasnost i dozvole od "Telekoma", Vodovoda i kanalizacije, Elektrodistribucije Šabac, MUP Šabac, Zavoda za zaštitu spomenika "Valjevo". Urađena je i Investiciona studija o ekonomskoj opravdanosti izgradnje hotela u Tršiću – I faza.

Cena parcele je 350.000 EUR.



Preuzmite PDF dokument
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.