NavMenu

Crna Gora dobija prvi hotel "One&Only" u Evropi - Azerbejdžanski "Azmont" ulaže 650 mil EUR u kompleks "Portonovi"

Izvor: Cafe Montenegro Ponedeljak, 25.04.2016. 09:34
Komentari
Podeli
Izgradnja prvog "One&Only" hotela u Evropi zvanično je počela u petak u sklopu projekta "Portonovi resort", u koji će, prema rečima predstavnika "Azmont Investmentsa", biti ukupno uloženo 650 mil EUR.

Predsednik Odbora direktora "Azmont Investmentsa", Ahmet Erentok, kazao je da je kompanija do kraja marta uložila skoro 164 mil EUR.

On je rekao da hotel predstavlja sastavni deo rizorta "Portonovi", pri čemu je kompanija "One&Only" savršen partner za destinacije jedinstvenog luksuznog odredišta koje će privlačiti posetioce i stanovnike iz celog sveta.

- Imaćemo prestižne brendove, luksuzne stanove i vile, a planiramo da obnovimo crkvu koju ćemo koristiti kao jednu interesantnu lokaciju za proslave venčanja - precizirao je Erentok.

On je dodao da na projektu sarađuju sa brojnim poznatim dizajnerima, konsultantima i građevinskim kompanijama, od kojih je jedna od najboljih, italijanska "Impresa Pizzarotti" zadužena za glavni deo građevinskih radova.

Predstavnik "Azmont Investmentsa", Anhel Rodrigez rekao je da su naporno radili na tome da dobiju savršen jedinstven proizvod, kao i da kombinuju postojeće i domaće sa onim što je novo.

- Doveli smo fantastične brendove, imaćemo prestižne butike, raznoliku lepezu luksuznih stambenih jedinica - kazao je Rodrigez.

Rizort na 138.000 m2 čine hotel "One&Only" sa 112 soba, uključujući "Henri Chenot Spa", marinu sa 223 veza za superjahte, niz različitih segmenata koji uključuju Donje i Gornje selo, pristan, a raspolažu i sa 1,8 kilometara obale.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.