NavMenu

Počela izgradnja sportske hale u Novom Sadu - Vrednost investicije oko 170 miliona dinara

Izvor: eKapija Nedelja, 17.04.2016. 16:30
Komentari
Podeli
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je radove na izgradnji sportske hale u Petrovaradinu. Reč je o izgradnji objekta neto površine 3.354,46m2 i visine 13,31m, koji raspolaže sa 855 sedišta za gledaoce.

U okviru sportske hale biće izgrađeni sportski teren, tribine, teretana, kafe, pres sala, kabina za novinare, četiri svlačionice za sportiste, svlačionica za sudije, antidoping prostorija, ostave za rekvizite, kancelarija, portirnica, hol i tehničke prostorije.

- Najvažnija stvar je to što je Grad prešao sa investicionim aktivnostima na sremsku stranu, i početkom 2017. godine imaćemo najlepšu sportsku halu u Petrovaradinu. Drago mi je što se konačeno radi na ravnomernom razvoju grada, na obe obale Dunava. Ova hala neće biti namenjena samo građanima Petrovaradina već i okolnih naselja. Naša obaveza je da pored komunalne infrastrukture gradimo i sportsku. Nadam se da će mnogo dobrih sportskih događaja biti održano u ovom kompleksu, i da početkom 2017. ovde bidi održani prvi treninzi i utakmice. JP ''Zavod za izgradnju grada'' će uraditi parterno uređenje oko hale, i ovaj deo grada dobiće jedan nov, kvalitetan izgled. Cilj nam je da imamo policentričan Novi Sad, jer je grad prerastao da ima samo jedan centar - izjavio je gradonačelnik Miloš Vučević.


Hala će biti namenjena sadržajima iz sportova kao što su odbojka, košarka, rukomet, mali fudbal, borilački sportovi i drugi sportovi koji mogu da se odigravaju u zatvorenom prostoru na parketu.

Izvođači radova na izgradnji hale su firme GP ''Best izgradnja", ''Struja' doo i ''Rekord-Erdeš" iz Novog Sada, a vrednost ugovorenih radova je 169.950.000,00 dinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.