NavMenu

Položen kamenj temeljac za izgradnju tržnog centra u Boleču - Najavljena investicija od 6 mil EUR i zapošljavanje 200 radnika

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.03.2016. 15:05
Komentari
Podeli

(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Član Gradskog veća Dragomir Petronijević položio je danas kamen temeljac za izgradnju tržnog centra u Boleču, koji će omogućiti otvaranje 200 novih radnih mesta, prenosi "Beoinfo".

On je precizirao da će objekat biti građen u tri faze,a pored tržnog centra biće podignuta i hladnjača za pakovanje gotovih i polugotovih jela iz pekarske industrije i edukativni centar.

Investitor i direktor preduzeća "Jablanica MP" Mališa Milićević precizirao je da će u prvoj fazi biti izgrađeno oko 3.300 m2, dok će posle treće faze biti izgrađeno više od 8.000 m2 korisnog prostora, u koji će biti uloženo više od 6 mil EUR.

Izvođač radova na ovom projektu je beogradsko preduzeće "W.D. Condord West" doo, dok je projektovanje radila firma "Mepex Consulting".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.