NavMenu

Borča dobija novi ritejl park - "MPC Properties" počeo pripremne radove za izgradnju maloprodajnog kompleksa u naselju "Sivi dom"

Izvor: Novosti/eKapija Ponedeljak, 22.02.2016. 15:43
Komentari
Podeli

(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Pripremni radovi za izgradnju budućeg ritejl parka u Borči, investicija firme "MPC Properties", koja je vlasnik tržnog centra "Ušće", počeli su pre tri dana.

Radnici trenutno bagerima skidaju površinski sloj zemlje, kako bi očistili teren i pripremili ga za drugu fazu- kopanje temelja. Prva bi trebalo da bude gotova za dva do tri dana, ako vremenske prilike dopuste, a ceo prostor će biti zagrađen i obezbeđen.

Na polju u Centru pet kod naselja "Sivi dom", uskoro će na 12.000 m2 nići moderan tržni centar- "Borča Retail Park". Vrednost kompletnog projekta procenjena je na desetak mil EUR, a otvaranje je predviđeno na jesen 2016.

"Borča Retail Park" će nuditi 35 maloprodajnih lokala, a među budućim zakupcima su "McDonald’s", "Drive In", "Sport Vision", "N Sport", "Laguna", "Jasmin", "Studio Moderna", "Diopta," i supermarket DIS. Sve prodavnice će imati ulaz sa centralnog parkinga, koji će imati kapacitet za 370 vozila.


Kako je saopšteno na sajtu kompanije "MPC Properties", ovaj maloprodajni kompleks će postati najmodernija destinacija za kupovinu na levoj obali Dunava, sa odličnom ponudom iz oblasti mode, uređenja doma, tehnike i usluga.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.