NavMenu

Banca Intesa kupila poslovnu zgradu "Delta Holdinga"

Izvor: eKapija Nedelja, 29.11.2015. 17:21
Komentari
Podeli

Banca Intesa potpisala je u petak, 27. novembra 2015. godine, ugovor o kupovini poslovnog prostora "Delta Holding" u Ulici Milentija Popovića na Novom Beogradu kako bi pod jednim krovom objedinila sve poslovne funkcije i stvorila optimalne uslove za rad svojih zaposlenih, saopštila je ova banka.

Sve upravne celine banke Intesa na teritoriji Beograda, koje su do sada bile raspoređene na više lokacija širom grada, biće smeštene u istoj zgradi, čime će se dodatno unaprediti poslovni procesi i poboljšati operativna efikasnost, a tako obezbediti i još bolji uslovi za dalji razvoj poslovanja banke.

Na ovaj način Intesa Sanpaolo, međunarodna bankarska grupacija u okviru koje posluje Banca Intesa, još jednom je potvrdila svoju dugoročnu posvećenost tržištu Srbije na kojem je prisutna već više od deset godina, kao i svoju stratešku opredeljenost da konstantno jača svoje poslovanje u zemlji.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.