NavMenu

Evo kako će se plaćati stanovi u "Beogradu na vodi"

Izvor: eKapija Sreda, 30.09.2015. 12:54
Komentari
Podeli
Kompanija "Beograd na vodi" objavila je na svom sajtu način plaćanja stanova koji će se graditi u dve kule prema kom već nakon potpisivanja kupoprodajnog ugovora treba platiti 10% od ukupne vrednosti stana.
Nakon potpisivanja kupoprodajnog ugovora plaća se 10% za sada nedefinisane cene stana, nakon 15% realizovane gradnje dodatnih 10%, nakon 30% realizovane gradnje još 15%, a nakon 45% realizovane gradnje još 15%.

kada bude izgrađeno 60% plaća se još 15% cene, kao i kad izgradnja dođe do 80%, da bi se na kraju isplatilo preostala petina ukupnog iznosa.
Kako je "Blic" nedavno objavio cena stanova će biti od 2.500 do 3.000 EUR po kvadratu.
Kompanija "Beograd na vodi" objavila je na i poziv kojim se zainteresovani pozivaju da učestvuju u "jedinstvenom prodajnom događaju", koji je zakazan za 3. oktobar - odnosno prodaji stanova dve kule u zgradi "BW Residences".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.