NavMenu

Trostruko priznanje za CBRE za najbolje u sektoru nekretnina u Centralno-istočnoj Evropi

Izvor: eKapija Utorak, 28.04.2015. 14:21
Komentari
Podeli

Čelnici CBRE-a sa nagradomČelnici CBRE-a sa nagradom
CBRE je na ovogodišnjoj ceremoniji dodele Nagrada za kvalitet na tržištu nekretnina Centralno-istočne Evrope (CEEQA) dobio čak tri priznanja za najbolje na tržištu poslovnih prostora, kapitalnih investicija i upravljanja nekretninama, saopšteno je iz kompanije.

Prestižna institucija CEEQA, kojom predsedava panel od 40 eksperata iz industrije nekretnina, na ovaj način odaje priznanja najboljima i promoviše uspešne projekte i ostala dostignuća i rezultate ostvarene na tržistu nekretnina u 16 zemalja Centralno-istočne Evrope, navedeno je u saopštenju.

- Izuzetno smo počastvovani što smo ove godine prepoznati kao najbolji u čak tri kategorije ovih prestižnih nagrada. Poslednjih nekoliko godina smo naporno radili i uložili značajna sredstva u razvoj i dalje unapređenje svih sektora našeg poslovanja na tržištima 16 zemalja Centralno-istočne Evrope. Više od 1.300 CBRE eksperata u čitavom regionu fokusirano je na pružanje usluga koje kvalitetom i sveobuhvatnošću odgovaraju upravo onom što klijenti i očekuju od CBRE-a- izjavio je Andreas Ridder, direktor kompanije CBRE za Centralno-istočnu Evropu.

Tokom 2014 Sektor za kapitalne investicije CBRE-a za Centralno-Istočnu Evropu je zabeležio izuzetno uspešnu godinu sa 32 transakcije i angažmanom na 4 od ukupno 5 najvećih realizovanih transakcija u Poljskoj. Osim toga, isti tim koji broji 415 profesionalaca, je upravljao sa više od 2,5 miliona kvadrata komercijalnog prostora u ovih 16 zemalja. S druge strane, Sektor poslovnih prostora sa timom od 80 eksperata posredovao je u izdavanju 630.000 kvadrata poslovnog prostora samo u 2014 godini.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.