NavMenu

Počela prijava zainteresovanih kupaca, a detalji nepoznati - Nema informacija o stanovima u "Beogradu na vodi"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 16.03.2015. 10:25
Komentari
Podeli
Iako detalji i dalje nisu poznati, danas (16. marta) je počela zvanična prijava zainteresovanih za kupovinu stanova u "Beogradu na vodi".

U listu "Blic" objavljen je oglas sa brojevima telefona na koje zainteresovani mogu da se jave. Međutim, osnovne informacije o strukturi, površini stanova, ceni kvadrata, ili datumu završetka gradnje ne mogu da se dobiju, jer ih još nema, niti je poznato kada će one biti dostupne.
Oglas u "Blicu"Oglas u "Blicu"

Kontaktiranjem brojeva telefona iz oglasa potencijalni kupci stanova u "Beogradu na vodi" mogu jedino da ostave svoje kontakt podatke da bi im operateri dostavili željene informacije kada one budu postojale. Kontakt podaci mogu da se ostave i OVDE.

Dnevni list "Danas" prenosi da je gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, naglasio da investitor ovim procesom pretprodaje upravo želi da oseti tržište, na osnovu koje će i formirati cenu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.