NavMenu

"Zemun park" otvara vrata u maju - Beograd dobija ritejl park na 16.000 kvadrata, posao za 600 radnika

Izvor: eKapija Sreda, 11.02.2015. 13:57
Komentari
Podeli

"Zemun park""Zemun park"
U Beogradu će u maju 2015. godine biti predstavljena još jedna vredna izraelska investicija. "Zemun park", kako će se zvati ovaj retail park u našem glavnom gradu, biće mesto prave zabave i kvalitetne porodične kupovine čiji će sadržaj zadovoljiti svačiji ukus, najavile su danas investitori.

Zemunci i građani Novog Beograda, Zemun polja, Batajnice, Altine, Ugrinovaca,naselja koja ih okružuju kao i mesta sa druge strane reke, Borča, Ovča, Krnjača (zahvaljujući novom mostu), će među prvima moći da vide rezultat rada srpskih građevinskih firmi i domaćeg inženjerskog tima iz prethodnih godinu dana, koliko je trajala izgradnja prve faze "Zemun parka".

Dosadašnja investicija vredna 25 mil EUR prostire se na 16.000 kvadratnih metara, a u planu su proširenje objekta i zapošljavanje više od 600 radnika.

- Sigurni smo da smo prvom investicijom "MIVNE grupe" u Srbiji napravili pravi potez, pre svega, odabirom lokacije. Cilj nam je da naš centar postane mesto u kojem će sve generacije kvalitetno provoditi vreme i uživati u sadržaju koji nudimo. Kroz razvoj ovog projekta, uverili smo se da postoji velika potražnja domaćih i međunarodnih trgovaca za kvalitetnim poslovnim prostorom i verujemo da ćemo u budućnosti imati odličnu saradnju sa poslovnim partnerima, potrošačima i lokalnom zajednicom - izjavio je Nir Makdasi, regionalni direktor "MIVNE grupe".

O interesovanju trgovaca za "Zemun park" dovoljno govori i činjenica da je više od 95% prostora već dobilo zakupce. Očekuje se da će ka novom "hramu kupovine" gravitirati više od 400.000 stanovnika prestonice, kojima će to biti najbliža destinacija gde na jednom mestu mogu da pronađu sve što im je potrebno.

Pored toga što će biti tržni centar sa dodatnim sadržajima, "Zemun park" je potpuno ekološki i energetski efikasan objekat, koji "reciklira" vodu i istu prikupljenu iz kišnice i dela javnog sistema projekta koristi za ponovno zalivanje i čišćenje terena, uz dodatno prečišćavanje.

Što se unutrašnjosti tiče, zanimljiv sadržaj centra popuniće radnje brojnih domaćih i stranih renomiranih brendova, a "Zemun park" će moći da se pohvali najvećom igraonicom za decu u zemlji,raznovrsnim sadržajima, koja će zauzimati više od 1.600 kvadratnih metara, novim konceptom hipermarketa "UniverExport", ponudom depoa "Uradi sam", novim poslovnicama "Home Center"…

Zvanično otvaranje najavljeno je za sredinu maja, a investitori se nadaju da će od tog dana "Zemun park" postati novo "srce" Zemuna.

"Mivne Group" je izraelska vodeća grupacija iz oblasti upravljanja imovinom i izgradnja komercijalnih sadržaja, koja rukovodi sa više od 4 miliona kvadrata širom sveta. "Mivne Group" je ćerka firma "Fishman grupe", sastavljena od prestižnih kompanija "Industrial Buildings Corporation", "Jerusalem Economy" i "Darban".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.