NavMenu

Nova izraelska investicija u centru Beograda - Obeležen početak gradnje kompleksa "Central Garden", predviđena ulaganja od 120 mil EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.02.2015. 13:47
Komentari
Podeli

Svečana ceremonija u čast obeležavanja početka gradnje prvog kondominijuma u centru Beograda pod nazivom "Central Garden" održana je u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Nova izraelska investicija u stambeno-poslovni kompleks na opštini Palilula je ukupnog investicionog obima od 120 mil EUR i promoviše jedinstveni koncept života u centru grada.

Kompanija "AFI Europe" koja je kreator poslovnog kompleksa "Airport City" u Beogradu i "Shikun & Binui Group" renomirani izraelski investitor ukazuju na sigurnost investicije budućih stanara ovog kompleksa. Priliku da se upoznaju sa projektom, koji promoviše novi moderni koncept života u centru grada, imalo je više od 300 uglednih gostiju, od predstavnika Vlade Republike Srbije i grada Beograda, istaknutih domaćih i inostranih privrednika, uglednih zvanica iz poslovnog sveta do direktora i urednika medija.

Površina kompleksa je 100.000 kvadratnih metara i obuhvata 500 stambenih jedinica sa podzemnim parking prostorom, maloprodajni prostor u prizemlju namenjen brojnim uslužnim delatnostima i poslovnu kulu.

Gili DekelGili Dekel
Prisutnima su se obratili Gili Dekel, ispred investitorskih kompanija, ministar privrede Željko Sertić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Tom prilikom Gili Dekel, direktor kompanija investitora projekta "Central Garden" rekao je:

- Želimo da "Central Garden", naš izuzetan novi objekat pozicioniramo kao vodeći stambeni projekat u regionu. Prednost ulaganja u nekretnine je u tome što 97% ulaganja ostaje ovde u Srbiji i obezbeđuje na stotine radnih mesta i na taj način dajemo doprinos lokalnoj privredi i vrlo smo ponosni na to!.

Željko Sertić, ministar privrede u Vladi RS obratio se prisutnima i rekao da se u ime premijera Republike Srbije, Aleksandra Vučića i svih članova Vlade Republike Srbije zahvalju partnerima projekta i čestitao im je na tome "što svoje snove i vizije ostvaruju u Beogradu".

- Beograd je svakog dana sve lepši i bolji a naš je posao da stvorimo najbolji poslovnu atmosferu na Balkanu. Srbija predstavlja pravo mesto za ulaganje - rekao je Sertić.

Domaćin ovog događaja, Siniša Mali, gradonačelnik Beograda se prisutnima obratio rekavši da se ovaj projekat u potpunosti uklapa u viziju modernog Beograda.

- Smatram da je ovaj projekat značajan primer bolje, povoljnije klime u Beogradu. Trudićemo se da budemo jos bolji domacini jer su ovakve investicije potrebne nama i našem gradu. Zahvaljujem se Gili Dekelu na želji da se ovaj projekat realizuje u Beogradu - zaključio je Mali.

Stambeno – poslovni kompleks "Central Garden" postaće nova oaza za život stanara svih generacija koja će oplemeniti stari duh Beograda.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.