NavMenu

Poslovni prostor po meri savremene kompanije - Pogledajte šta nudi desetospratna zgrada "New Mill" u Bulevaru vojvode Mišića (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedeljak, 12.01.2015. 12:03
Komentari
Podeli
Ogledna kancelarija u poslovnoj zgradi "New Mill"Ogledna kancelarija u poslovnoj zgradi "New Mill"
Kvalitetan poslovni prostor, uređen na najsvremeniji način, sada je dostupan i u "starom" delu Beograda. Poslovna zgrada "New Mill" nalazi se rame uz rame sa novootvorenim hotelom "Radisson Blu Old Mill" i zajedno formiraju kompleks "Stari mlin". Restaurirana zgrada Starog mlina, u kombinaciji sa modernom arhitekturom novog hotela i poslovne zgrade, sada čini jedinstvenu celinu istorijskog i savremenog dizajna.

"New Mill" ima 10 spratova, uz podzemni parking. Celokupan prostor zauzima oko 4.119 m2, dok sama zgrada ima 3.665 kvadrata prostora za rentiranje. Ova poslovna zgrada u Bulevaru vojvode Mišića udaljena je svega 7 minuta vožnje od centra Beograda, 12 minuta od aerodroma, a preko puta je i Beogradski sajam. Takođe, stanice gradskog prevoza su u neposrednoj blizini.

Enterijer zgrade "New Mill" je moderan, a sam prostor fleksibilan i dizajniran za mnogo različitih mogućnosti, prema individualnim prostornim konceptima i potrebama svakog korisnika. Materijali su pažljivo birani, kako bi ispratili arhitektonske i dizajnerske predloge.

Poslovni prostor je kategorisan kao A klasa, prema međunarodnim standardima, i izrađen je prema najvišim tehničkim i građevinskim standardima.

Odlično osmišljeni arhitektonski detalji omogućavaju fleksibilno korišćenje, pa su mogućnosti pregrađivanja mnogobrojne, kako za otvoreni prostor (open space), tako i za manje pojedinačne kancelarije.

Velika povoljnost je što zakupci i njihovi partneri imaju hotel "Radisson Blu" u blizini, pa su im na dohvat ruke hotelski lobi, restoran i bar.

Svi spratovi su napravljeni tako da pružaju mnogo mogućnosti za organizaciju, prema individualnim potrebama (single offices, team offices, open space offices). U prizemlju poslovne zgrade je lobi, od prvog do sedmog sprata su kancelarije, dok je na 8. i 9. spratu multifunkcionalni prostor.

Hotelsko-poslovni kompleks "Stari mlin" zajednički su razvili "Soravia", Erste banka i Evropska banka za obnovu i razvoj.

Hotel "Radisson Blu", koji pleni svojim izgledom i ponudom, otvoren je sredinom decembra, a očekuje se da će i poslovna zgrada "New Mill" uskoro primiti prve zakupce. Kako se moglo čuti na svečanom otvaranju hotela, skoro tri sprata su već rezervisana, pa bi zainteresovane kompanije trebalo da požure, kako bi sebi obezbedile mesto u ovom objektu.


Inače, zakupce privlači i pogled koji se iz ove zgrade pruža na ceo grad, kao i Savu. Novinarke "eKapije" nedavno su imale priliku da razgledaju "New Mill" i da se uvere u ovo. U našoj galeriji pogledajte delić "Novog mlina"!

M. S.

Fotogalerija
Zgrada New Mill - Poslovni prostor najsavremenije A klase
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.