NavMenu

Javni poziv za davanje u zakup poslovnog prostora u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 22.12.2014. 15:09
Komentari
Podeli

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je oglas o davanju u zakup poslovnog prostora kojim raspolaže. U ponudi je 80 lokala, kancelarija, magacina i garažnih mesta na opštinama Voždovac, Vračar, Stari grad, Zvezdara, Palilula, Novi Beograd i Čukarica. Ukupna površina prostora koji se daje u zakup je oko 3.000 kvadrata.

Direkcija je raspisala javni poziv na koji će zainteresovani zakupci moći da se jave i pismenim putem dostave ponude. Početna cena zakupa po kvadratnom metru, u zavisnosti od lokacije i namene, iznosi od 226 do 856 dinara, a u slučaju da zakupci poslovni prostor (kancelarije ili lokale) koriste za obavljanje posebno određenih delatnosti, početna visina zakupnine određuje se prema vrsti delatnosti. Ponude se dostavljaju do 29. decembra, kada će se obaviti i otvaranje pristiglih ponuda.

Direkcija gradi i izdaje u zakup poslovni prostor za potrebe uređivanja građevinskog zemljišta, a sredstva ostvarena po tom osnovu koriste se namenski za realizaciju godišnjeg programa, odnosno za izgradnju nove infrastrukture. Direkcija će ove godine prihodovati oko 70 miliona dinara od zakupnine poslovnog prostora.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.