NavMenu

Credit Agricole Grupa i Tim Vile Dobrile donirali 70.000 EUR deci Obrenovca

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.10.2014. 09:14
Komentari
Podeli
Credit Agricole je juče na svečanom potpisivanju donatorskih ugovora sa Osnovnom školom "Jefimija", Centrom za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju MNRO Obrenovac, i Kajak-kanu-tenis klubom "Zabrežje" donirala ukupno 70.000 EUR za obnovu poplavom uništene opreme i dobara u ove tri ustanove.

Tim Vile Dobrile Credit Agricole banke i ovoga puta izašao je u susret deci. U OŠ "Jefimija" donacijom je planirana obnova kompletne školske kuhinje i opreme za trpezariju a kao rezultat će više od 300 dece imati svoje dnevne obroke u Školi.

Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju MNRO Obrenovac dobiće specijalno kombi vozilo za prevoz dece i omladine koja bez ovog kombi vozila uopšte ne mogu da stignu do svog Centra za dnevni boravak.

Kajak-kanu-tenis klub "Zabrežje" će donacijom obnoviti prostorije za zimske treninge, a tri uništena kajaka zameniti novim, da bi deca mogla da nastave da se takmiče i dalje osvajaju medalje.

- Credit Agricole Grupa i Credit Agricole banka Srbija su tradicionalno u svojim CSR aktivnostima fokusirane na decu, njihovu dobrobit i kvalitet života. Izuzetno mi je drago što je Credit Agricole grupa kao jednako odgovoran član kako evropske tako i srpske zajednice, odlučila da podrži tri ovako važna projekta u Obrenovcu, a koji su od velikog značaja za decu. Naša je privilegija da podržimo decu, jer su oni naši najvredniji građani i zbog toga se nadamo da će kvalitet života za svu decu u Obrenovcu uskoro biti takav da ničim ne podseća na katastrofalne poplave koje su ih zadesile - izjavio je Bruno Charrier, predsednik Izvršnog odbora Credit Agricole banke Srbija.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.