NavMenu

"Pošta" donirala reanimacioni sto Porodilištu u Visegradskoj

Izvor: Tanjug Sreda, 18.09.2013. 09:38
Komentari
Podeli

"Pošta Srbije" donirala je danas porodilištu klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije novi reanimacioni sto, čija je vrednost 1,5 miliona dinara, saopšteno je danas iz ovog preduzeća.

Generalni direktor "Pošte Srbije" Milan Krkobabić rekao je, prilikom posete Odeljenju za neonatologiju, da je najlepše videti te male ljude, a velike borce na kojima ostaje svet.

Predsednik Upravnog odbora Fonda B92 Veran Matić je podsetio na činjenicu da je "Pošta Srbije" do sada već učestvovala u akciji "Bitka za bebe" donacijom od gotovo 1,5 miliona dinara za kupovinu inkubatora Institutu za neonatologiju Srbije, kao i da je donacijom od milion dinara učestvovala u kupovini pokretnog mamografa u akciji "Srbija protiv raka".

"Postoje firme koje su senzibilirane da se bave ovim poslom, a Pošta je jedna od njih", kazao je Matić i dodao da su danas napravili i preliminarni dogovor za nastavak saradnje.

Direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo Aleksandar Stefanović se zahvalio Fondu B92 i Pošti Srbije na svemu do sada učinjenom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.