NavMenu

Banka Intesa postala član Kluba prijatelja UNICEF-a

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.03.2012. 13:56
Komentari
Podeli

Banka Intesa je postala član "Kluba prijatelja UNICEF-a", programa stalnih mesečnih donatora koji ima za cilj da obezbedi srećnije detinjstvo za decu Srbije i unapredi uslove za njihov rast i razvoj.

U sklopu podrške "Klubu prijatelja UNICEF-a", banka Intesa poziva svoje klijente da i sami pruže doprinos radu fonda. Klijenti banke mogu da otvore trajni nalog u bilo kojoj ekspozituri banka Intesa u zemlji putem kojeg će vršiti mesečne uplate u korist UNICEF-a i tako i sami postati članovi Kluba. Klijenti banke Intesa takođe mogu da uplate jednokratan dobrovoljni prilog za podršku programa UNICEF-a u Srbiji, a banka će sve uplate po ovom osnovu osloboditi plaćanja provizije.

- Članstvom u "Klubu prijatelja UNICEF-a" imamo priliku da zajedno sa svojim klijentima pružimo doprines poboljšanju uslova za život dece i pomognemo stvaranju jednakih šansi za rast i razvoj svakog deteta u Srbiji. Banca Intesa angažovano informiše svoje klijente o načinima na koje mogu donirati novčane priloge fondu, kao i o olakšicama koje im nudimo u realizaciji ovih filantropskih aktivnosti - izjavio je Miloš Nedeljković, direktor Sektora za platne kartice i direktne kanale banka Intesa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.