NavMenu

"Budimo čisti za pet" u Svratištu na Svetski dan čistih ruku - Akcija kompanije "Henkel"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 18.10.2010. 13:08
Komentari
Podeli

Na Svetski dan čistih ruku 15. oktobra predstavnici kompanija "Henkel" posetili su Svratište za decu ulice i poklonili im edukativnu predstavu "Budimo čisti za pet" o važnosti vođenja higijene. Kompanija "Henkel" će u narednih godinu dana Svratištu donirati sva neophodna sredstva za higijenu.

Poseta Svratišta bio je završetak jesenje edukativne kampanje "Budimo čisti za pet" namenjene đacima nižih razreda osnovnih škola koju je kompanija "Henkel" pokrenula u oktobru 2009. godine.

Od 11. do 14. oktobra 1.000 učenika iz četiri beogradske škole videlo je edukativnu predstavu i predavanje o značaju pravilnog održavanju higijene. Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje Batut oko 73% stanovnika Srbije redovno pere ruke, dok je alarmantan podatak da se oko 40% stanovništva ne kupa redovno.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.