NavMenu

"Berlitz" i Komora italijansko-srpskih privrednika podržali akciju "Pobedi za decu Prihvatlišta"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 13.09.2010. 12:12
Komentari
Podeli

Škola stranih jezika "Berlitz" organizuje dobrotvornu zabavu 16. septembra 2010. godine u 18 sati u svom centru u Novom Beogradu u Vladimira Popovića 44, tokom koje će se prikupljati novčana sredstva za akciju pod nazivom "Pobedi za decu Prihvatlišta".

U saradnji sa slikarom Nebojšom Aleksićem koji živi i radi u Firenci, Đurđicom Jojić, vlasnicom "Mačkovog podruma" i dobitnicom nagrade za najbolje mlado vino "Portugizer" kao i Federikom Bavastrom, predstavnikom kompanije "United Balkan Trade" koja se bavi proizvodnjom rakije "Stara rakija", tokom dobrotvorne zabave, svi posetioci moći će da otkupe slike, vino i rakiju po veoma povoljnim cenama.

"Berlitz" akciju prikupljanja novčanih sredstava za decu Prihvatlišta, podržala je i Komora italijansko-srpskih privrednika čiji će predstavnici biti dragi gosti tokom dobrotvorne zabave.

Cilj projekta "Pobedi za decu Prihvatlišta" je da se obezbede bolji uslova života za štićenike Prihvatlišta, time što će se mališani preseliti u prostorije većeg kapaciteta koje će obezbediti dovoljno mesta za sve mališane Srbije kojima je ovakva vrsta pomoći neophodna.

Prihvatilište zbrinjava decu i mlade iz cele Srbije, a od osnivanja 1958 do danas, kroz ustanovu je prošlo više od 60.000 dece (www.prihvatiliste.rs)

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.