NavMenu

Imlekova novogodišnja donacija za nezbrinutu decu

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.12.2020. 13:48
Komentari
Podeli
(Foto: Imlek)
Kompanija Imlek doniarala je mlečne paketiće štićenicima brojnih ustanova za nezbrinutu decu širom Srbije, saopšte no je iz ove kompanije.

Kompanija Imlek je odlučila da unese praznični duh u živote mališana, pa je u skladu sa tim tradicionalno obradovala štićenike Svratišta za decu u Beogradu, Zavoda za vaspitanje dece u Beogradu, kao i Dečijeg sela dr Milorad Pavlović u Sremskoj Kamenici.

- Ova godina je bila izazovna za sve, tako da ni praznični duh nije onakav kakav pamtimo. Ipak, pravo svakog deteta je da tokom novogodišnjih praznika uživa u prazničnoj atmosferi koja odiše ljubavlju, srećom i slavljem. Mi se trudimo da svake godine Moja Kravica mlečnim paketićima obradujemo mališane iz ustanova za nezbrinutu decu širom Srbije, kojoj su pomoć i pažnja uvek potrebni, a ove godine smo želeli da im posvetimo posebnu pažnju i podsetimo ih da neko misli na njih tokom prazničnih dana. Cilj nam je da što češće sprovodimo ovakve aktivnosti i da time motivišemo i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija - izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.