NavMenu

Fondacija SOS Dečija sela Srbija ponovo aktivirala donatorski SMS broj

Izvor: eKapija Utorak, 10.11.2020. 09:51
Komentari
Podeli
(Foto: Fondacija SOS Dečija sela Srbija)
Fondacija SOS Dečija sela Srbija nastavlja svoju humanu misiju. Tim povodom nedavno je ponovo aktivirala donatorski SMS broj. Slanjem prazne poruke na 6323 donirate 100 dinara za decu i mlade bez roditeljskog staranja koji rastu u SOS Dečijem selu Kraljevo, Zajednici mladih ili dobijaju podršku Fondacije kroz Centar "Jaki mladi" i Centre za podršku porodici.

Fondacija SOS Dečija sela Srbija već 15 godina stvara porodice za decu i mlade bez roditeljskog staranja. Tokom tog perioda u SOS Dečijem selu Kraljevo dom je našlo 160 dece, dok su naši Centri za podršku porodici, u Beogradu, Obrenovcu i Nišu, kao i Centar "Jaki mladi" pružili savetodavnu, psiho-socijalnu i materijalnu podršku za 1.596 dece, 3.062 mladih i čak 750 porodica, rekla je Vesna Mraković Jokanović, nacionalna direktorka Fondacije SOS Dečija sela Srbija.

- Danas u SOS Dečijem selu Kraljevo živi 69-oro dece i mladih, dok je još 25-oro njih u našoj "Zajednici mladih". Kako bi i na dalje, jednako uspešno, pružali dom pun ljubavi za svako dete potrebna nam je podrška građana Srbije. Svi koji žele da bude deo naše tople i plemenite priče, i zajedno sa nama grade srećniju budućnost za decu i mlade u riziku i bez roditeljskog staranja, to mogu učiniti slanjem prazne poruke na broj 6323 – kaže Mraković Jokanović.

Deo donacije, dodaje, dobijene putem SMS-a biće iskorišćen za nabavku energentata za grejanje SOS Dečijeg sela Kraljevo, a nakon toga sva sredstva biće usmerena na poboljšanju kvaliteta života dece i mladih koji se nalaze u nekom obliku alternativne brige u okviru Fondacije

Podršku radu Fondacije SOS Dečija sela Srbija, putem SMS poruke, mogu dati svi korisnici MTS, Telenor i VIP mreže nezavisno da li koriste postapaid i prepaid pakete. Cena poruke je 100 dinara + PDV.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.