NavMenu

Pomoć najmlađima - Udruženje zakupaca robnih tezgi i JKP "Gradske pijace" Beograd u zajedničkoj akciji

Izvor: eKapija Utorak, 16.03.2010. 14:12
Komentari
Podeli

U okviru humanitarne akcije JKP "Gradske pijace" podržale su Udruženje zakupaca robnih tezgi koje je prikupilo pola tone razne robe, uglavnom hrane, odeće, obuće, igračaka i sredstava za higijenu koje inače prodaju na svojim pijačnim tezgama i dodelili ih deci u Svratištu za decu ulice u Krfskoj, Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj i deci koja su u Sigurnoj ženskoj kući.

- Uvek ćemo podržati ovakve akcije Udruženja zakupaca robnih tezgi jer je važno održati ulogu društveno odgovornog preduzeća. Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija koje JKP "Gradske pijace" podržava ili organizuje - rekla je Marija Bošnjaković, šef odeljenja za marketing i odnose sa javnošću JKP "Gradske pijace", i dodala da je samo postojanje Svratišta humana akcija koja omogućava deci koja nemaju gde da budu, da tu jedu, odmore se i spavaju.

- Drago nam je da možemo da pomognemo onima kojima je pomoć najneophodnija. Ovakve donacije su značajne zato što će najmlađima koji dolaze u institucije ovog tipa biti omogućeno da se presvuku u čistu i suvu odeću, da pojedu pristojan obrok. Polovina donacije dobiće Svratište za decu ulice u Krfskoj ulici - izjavila je Hristina Vučković, predsednica Udruženja zakupaca robnih tezgi.

Udruženje zakupaca robnih tezgi i JKP "Gradske pijace" očekuju da će se još preduzeća i udruženja priključiti ovakvim humanitarnim akcijama, jer nema preduzeća koje može da bude uspešno ako ne uzvraća društvu u kojem je taj uspeh i postigla, i da su njegov najdragoceniji deo deca.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.