NavMenu

Izdavačka kuća Laguna poklonila 5.000 knjiga starijim Beograđanima

Izvor: eKapija Sreda, 15.04.2020. 09:55
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sheff/shutterstock.com)Ilustracija
Kako bi oplemenila i olakšala dane izolacije, izdavačka kuća Laguna donirala je Gradu Beogradu 5.000 knjiga, koje će biti poklonjene starijim Beograđanima, navodi se na sajtu Lagune.

Zamenica predsednika Skupštine grada Beograda Andrea Radulović zahvalila je Laguni na velikoj i vrednoj donaciji, kao i na humanosti, koja je u ovom teškom trenutku značajna za prestonicu i za sve njene starije sugrađane.

- Donirane knjige pomoći će starijim sugrađanima da prebrode teške trenutke, ali će im isto tako omogućiti da to vreme iskoriste što kvalitetnije i na edukativan način - rekla je Andrea Radulović, dodajući da je ovo samo početak sjajne saradnje.


I gradski sekretar za kulturu Ivan Karl pozdravio je ovaj, kako ga je nazvao, plemeniti, kulturni i društveno odgovorni gest.

- Ove knjige će biti distribuirane širom Beograda i verujem da je ovo samo početak, da će se i ostali priključiti i da ćemo imati još ovakvih akcija u narednom periodu - rekao je Ivan Karl.

- Ostanite kod kuće i uživajte u čitanju! - poručila je ova izdavačka kuća.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.