NavMenu

Ispred sedišta Jubmes banke predstavljen sajt Humanitarne fondacije "Za dečije srce"

Izvor: eKapija Sreda, 15.05.2019. 10:17
Komentari
Podeli
U okviru godišnjice proslave 40 godina rada, JUBMES banka a.d. Beograd je na zanimljiv način predstavila novi sajt Humanitarne fondacije "Za dečje srce", u čijem je osnivanju učestvovala u saradnji sa Odeljenjem za dečju kardiotorakalnu hirurgiju Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Dr Vukan Čupić, Novi Beograd, 1992. godine.

Fondacija je osnovana sa ciljem unapređenja uslova lečenja dece sa urođenim srčanim manama,
a sa željom da istakne taj poduhvat, Jubmes banka je organizovala "Poteru velikog srca".

Kako je saopšteno iz banke, u aktivnosti su se pored zaposlenih i klijenata, uključili i predstavnici Fondacije koji su učestvovali u uzbudljivoj potrazi za "skrivenim blagom", odnosno za slovima koja su formirala naziv novog sajta Fondacije koja će se ovih dana videti ispred sedišta JUBMES banke na Novom Beogradu – www.zadecjesrce.rs.

Na taj način, navodi se u saopštenju, Jubmes banka je želela da javnosti predstavi novi sajt koji će pomoći u daljem radu Fondacije i prikupljanju sredstava za bolje uslove lečenje mališana.

Humanitarna fondacija "Za dečje srce" već 27 godina pomaže mališanima sa kardio-torakalnim bolestima. Fondacija je na Odeljenju za kardiotorakalnu hirurgiju u okviru Instituta postavila tablu na kojoj je ispisan broj tekućeg računa na koji je moguće uplatiti sredstva za lečenje najmlađih.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.