NavMenu

U toku akcija Trag fondacije "Da li vidite dobro?" - Još 12 dana do kraja konkursa za VIRTUS nagradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 07.02.2019. 12:20
Komentari
Podeli
Ostalo je tačno 12 dana do isteka konkursa za VIRTUS nagrade za filantropiju koju Trag fondacija već dvanaestu godinu dodeljuje kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, s ciljem da oda priznanje i javno istakne kompanije i pojedinačne darodavce koji na strateški način podržavaju razvoj zajednica i tako daju najbolji primer drugima.

Svaka dobrotvorna aktivnost zaslužuje da bude vidljiva, jer tako motiviše druge da se uključe i prošire krug dobrih dela. Trag fondacija poziva sve da nominuju dobre priče iz svog okruženja, bilo da je reč o odgovornim kompanijama koje ulažu u dugoročna rešenja, malim i srednjim preduzećima koja su "dobre komšije" svoje zajednice ili pojedincima koji, svojim filantropskim delima, afirmišu pozitivne vrednosti u društvu.

- Trag fondacija već 12 godina promoviše filantropiju u našoj zemlji i podstiče veći broj kompanija i pojedinaca da se uključe u programe i inicijative za opšte dobro. Odličan odziv prijavljenih svake godine nam pokazuje da je dobro oko nas sve vidljivije i da je doniranje materijalnih sredstava, vremena ili znanja postalo sastavni deo, kako strategija društveno odgovornog poslovanja kompanija i preduzeća, tako i svakodnevnice običnih ljudi. Kako bismo podstakli ljude da prijave dobra dela za VIRTUS nagradu za filantropiju, sa kompanijom Alma Quattro smo postavili bilborde na najprometnijim lokacijama u Beogradu, kako bismo se postarali da se dobro vidi - rekla je Marija Mitrović, direktorka za filantropiju i partnerstva Trag fondacije.


VIRTUS nagrada za 2018. godinu realizuje se uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.