NavMenu

Kompanija BAT Srbija uručila računarsku opremu Vranju

Izvor: eKapija Petak, 02.11.2018. 16:53
Komentari
Podeli
Potpisivanje ugovora o donacijiPotpisivanje ugovora o donaciji
Kompanija British American Tobacco (BAT), donirala je vrednu računarsku opremu Gradu Vranju, koji će donaciju dalje preusmeriti onima kojima je ta pomoć najpotrebnija. Budući da je jedan od postulata poslovanja kompanije upravo društvena odgovornost, BAT već dugi niz godina kontinuirano investira u osavremenjivanje opreme i edukaciju u oblasti digitalne pismenosti kao preduslov budućeg razvoja celokupnog društva, a posebno lokalne zajednice, saopštila je kompanija.

- Izuzetno smo ponosni na konstantna ulaganja naše kompanije u modernizaciju tehnologije, kako u okviru BAT sistema, tako i donacijama ka društvenoj zajednici i institucijama kojima je pomoć neophodna. Svesni smo koliko je u današnje vreme digitalizacije neophodno ići u korak sa novim znanjima i trendovima a upravo iz tog trazloga, želimo da pomognemo da što veći broj institucija i građana u Srbiji ima mogućnost da radi na najsavremenijoj opremi. Ovakva praksa ostaće opredeljenje naše kompanije i u budućnosti - izjavio je direktor fabrike BAT Vranje, Richard Vredenberg.

Donacija Gradu Vranju predstavlja nastavak aktivnosti na ovom polju, s obzirom da je kompanija prošle godine donirala vrednu računarsku opremu Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Tokom proteklih 15 godina British American Tobacco veliku pažnju i resurse posvećuje korporativnoj društvenoj odgovornosti, u prilog čemu govori činjenica da je od svog dolaska na srpsko tržište investirala preko milion evra u društveno odgovorne projekte. Potvrda društveno odgovornog poslovanja, došla je i u vidu brojnih nagrada i priznanja koje je kompanija dobila.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.