NavMenu

Humanitarna akcija Magični doručak od 26. aprila do 10. maja

Izvor: eKapija Sreda, 25.04.2018. 14:42
Komentari
Podeli
Sa prošlogodišnjeg Magičnog doručkaSa prošlogodišnjeg Magičnog doručka
Ovogodišnja humanitarna akcija Magični doručak, koja ima za cilj da prikupi što više hrane za 36 škola za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije, trajaće od 26. aprila do 10. maja.

Kako su naveli organizatori, kupovinom posebnih paketića Vile Dobrile u METRO Cash & Carry objektima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Šapcu, Užicu, Požarevcu i na Paliću ili uplatom cene paketića na humanitarni račun Banke hrane kod Credit Agricole banke Srbije, svi zainteresovani mogu da pomognu obezbeđivanje namirnica za decu. Jedan paketić, po ceni od 265 dinara, dovoljan je da pokrije potrebe dece za užinom za čak pet dana.


Humanitarna akcija se tradicionalno sprovodi u organizaciji METRO Cash & Carry Srbija i Credit Agricole banke Srbije, uz podršku Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka hrane.

Magični doručak je tokom prethodnih godina pomogao da se obezbedi oko 70 tona hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.