NavMenu

Aksa Kids Mega Store darovala prvorođene bebe u 2018. godini

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.01.2018. 13:36
Komentari
Podeli
Aksa Kids Mega Store, jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u našoj zemlji i članica Keprom Grupe, darovala je i ove godine prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte.

Poklon koji je sadržao vaučer u vrednosti od 5.000 dinara za kupovinu u Aksi i robni deo poklona sa proizvodima za bebe, dobila su prvorođena deca u Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Nišu, Kruševcu, Zrenjaninu, Šapcu i Novom Pazaru. Aksin poklon paket dobile su i prve bebe rođene u pet porodilišta u Beogradu - Višegradska, Narodni front, Zvezdara, Zemun i Lazarevac.

- Darivanje prvorođenih beba u godini je tradicija koju Aksa sa ponosom neguje. Kao društveno odgovorna kompanija koja brine o najmlađima i njihovim porodicama ovo je naš skromni doprinos borbi za povećanje nataliteta u našoj zemlji - rekla je Jelena Stančić, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Aksa.


Kako su saopštili iz ove kompanije, osim darivanja prvorođenih beba još jedna akcija koju Aksa godinama praktikuje u vreme novogodišnjih praznika je i doniranje paketića deci iz ugroženih kategorija. Tako su ove godine paketiće od Akse dobili najmlađi članovi Saveza slepih iz Kragujevca, deca članovi Organizacije slepih i slabovodih iz Zrenjanina i predškolci i učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ Sveti Sava iz Šapca, u kojoj se školuju deca sa posebnim potrebama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.