NavMenu

Kompanija EY proslavila 20 godina poslovanja u Srbiji - Uručena donacija organizaciji NURDOR

Izvor: eKapija Petak, 29.09.2017. 09:51
Komentari
Podeli
Ivan RakićIvan Rakić
Revizorsko-konsultantska kompanija EY sinoć (28. septembar 2017. godine) je na svečanoj koktel proslavi obeležila dve decenije poslovanja u Srbiji. Proslava velikog jubileja uključivala je i donaciju organizaciji za roditelje dece obolele od raka NURDOR kojom je kompanija EY doprinela izgradnji dečijeg hemato-onkološkog centra u Nišu.

Kompanija EY je proslavila jubilarnu dvadesetogodišnjicu poslovanja u Srbiji u beogradskom klubu Promenada među svojih 300 najbližih saradnika na domaćem tržištu. Globalnom poslovanju kompanije EY od ukupno 250 hiljada zaposlenih, doprinosi i kancelarija u našoj zemlji sa svojih 200 zaposlenih.

- Izuzetno sam ponosan, što večeras imam priliku da stojim ispred svojih saradnika, a rame uz rame sa kolegama koji se već 20 godina trude da svojim poslovnih doprinosom izrade bolje poslovno okruženje u našoj zemlji. U godini našeg jubileja sa radošću mogu da kažem da ćemo donacijom NURDOR-u doprineti izgradnji dečijeg hemato-onkološkog centra u Nišu i tako doprineti kvalitetu lečenja dece u našoj zemlji - izjavio je Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Atmosfera sa proslaveAtmosfera sa proslave
Joland Korora, predsednica Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, je izjavila da su počastvovani novim prijateljstvom koje im je ukazala jedna velika i jaka kompanija koja je svetski lider u svojoj oblasti.

- Veoma smo dirnuti i zahvalni na odluci EY da proslavu svojih 20 godina postojanja obeleže humanitarnom i značajnom podrškom našem udruženju i našem projektu izgradnje hemato-onkološkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu. Za velike projekte poput ovog potrebni su veliki prijatelji poput EY, da bi svi uskoro bili zajedno ponosni na rezultat - rekla je Joland Korora.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.