NavMenu

Milorad Grčić, v.d. direktora RB "Kolubara" - Biografija

Izvor: eKapija Utorak, 09.10.2012. 15:18
Komentari
Podeli

Milorad Grčić (Foto: YouTube/screenshot)Milorad Grčić

Milorad Mića Grčić rođen je 14. novembra 1970. godine. Živi u Obrenovcu, po zanimanju je ekonomista. Predsednik je opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Obrenovcu, i opštinski odbornik.

Na lokalnim izborima u Obrenovcu 2008. godine, pojavio se kao nosilac liste Udruženja građana "Snaga Obrenovca – Milorad Grčić". Bili su drugi, sa 7,27% osvojenih glasova. "Snaga Obrenovca" bila je tada koalicioni partner Demokratske stranke, a Grčić zamenik predsednika opštine Obrenovac.

Međutim, kada su se spojili obrenovački odbor SNS i Udruženje građana "Snaga Obrenovca", dolazi do razlaza sa koalicionim partnerima – demokratama. Grčić je javno istupao u medijima kritikujući tadašnju vladu i sl. Zbog neslaganja u februaru 2010. podnosi ostavku, i izlazi iz koalicije.

Za vršioca dužnosti RB "Kolubara" imenovan je 8. oktobra 2012. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.