NavMenu

Zlatko Brzić novi izvršni direktor kompanije "Imlek"

Izvor: eKapija Sreda, 15.06.2011. 12:34
Komentari
Podeli

Teo VujčićTeo Vujčić
(Zlatko Brzić)

Uprava kompanija "Imlek" imenovala je na poziciju izvršnog direktora Zlatka Brzića. Takođe, imenovan je i novi direktor operacija - Teo Vujčić.

Zlatko Brzić se, nakon dugogodišnjeg angažmana u kompaniji "Dukat" u Hrvatskoj i Srbiji, pridružio kompaniji "Imlek" u avgustu 2008. na poziciji menadžment konsultanta, da bi sada bio unapređen na poziciju izvršnog direktora kompanije "Imlek". Prethodne poslovne angažmane je realizovao na poziciji direktora prodaje kompanije "Dukat" u Zagrebu, generalnog direktora u kompaniji "Zagrepčanka" u Zagrebu i generalnog direktora kompanije "Dukat" u Srbiji. Diplomirao je ekonomiju na fakultetu u Zagrebu. Oženjen i otac dvoje dece.

Teo VujčićTeo Vujčić

Teo Vujčić, se takođe nakon pozicija u kompaniji "Dukat" u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, pridružio kompaniji "Imlek" u oktobru 2008. godine na poziciju menadžment konsultanta, a na poziciju direktora operacija unapređen u junu 2011. godine. Radno iskustvo započeo kao senior konsultatnt "AT Kearney", bio član Izvršnog odbora kompanije "Dukat" ("Lactalis") i generalni direktor "Dukata" za teritoriju Bosne i Hercegovine. Na Harvard Business School specijalizovao menadžment i doktorirao na poljoprivrednoj ekonomiji. Magistrirao na Univerzitetu u Zagrebu. Oženjen, ima troje dece.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.