NavMenu

Predsednica NUPS Danijela Ilić promovisana u zvanje FRICS

Izvor: eKapija Sreda, 18.05.2011. 13:00
Komentari
Podeli

Danijela IlićDanijela Ilić

Danijela Ilić, predsednica i osnivačica Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije (NUPS) i direktorka i osnivačica Poslovnog centra procenitelja imovine, promovisana je u zvanje FRICS (Fellow of the Royal Institution of Chartered Surveyors).

Ovo je najprepoznatljivije i najprestižnije svetsko zvanje u oblasti procene vrednosti imovine, uporedo sa CRE (Counselor of Real Estate), koje Ilić takođe poseduje.

FRICS funkcioniše u 146 zemalja, sa sveobuhvatnom mrežom regionalnih kancelarija na svim kontinentima. Organizacija, na globalnom nivou, ima 86.000 osnovnih članova i 55.000 članova u drugim kategorijama. Osnovni zadatak organizacije je da predstavlja, reguliše i promoviše rad svojih članova, profesionalaca u oblasti imovine, pokrivajući sve vrste imovine, izgradnju i povezana pitanja koja se tiču zaštite životne sredine.

Osim zvanja FRICS i CRE, Danijela Ilić je stalni sudski veštak građevinske struke i licencirani građevinski inženjer. Aktivno se bavi procenama, revizijama procena i pružanjem konsultantskih usluga koje se odnose na različite vrste nekretnina, uključujući tržne centre i komercijalne objekte, poslovne objekte, hotele, restorane, rezidencijalne komplekse, neizgrađeno zemljište, industrijske objekte i objekte posebne namene. Osim procena vrednosti, Ilić je priznati stručnjak i na polju izrade studija izvodljivosti, tehničkog due diligence-a, itd.

Danijela Ilić je osnivačica i aktivna članica Upravnog odbora Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije. Njen vizionarski i entuzijatski rad na definisanju ciljeva Udruženja, implementacija međunarodnih standarda procene, organizacija kurseva procene koji zadovoljavaju osnovne kriterijume propisane od evropskog udružanja TEGoVA, rezultirali su 2009. godine članstvom NUPS-a u Međunarodnom komitetu za standarde procene (IVSC – International Valuation Standards Committee), a 2011. godine i članstvom u TEGoVA-i.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.