NavMenu

Jelena Matejić, v.d. direktora EMS - Biografija

Izvor: eKapija Petak, 30.12.2016. 10:33
Komentari
Podeli
Jelena Matejić (Foto: EMS foto)Jelena Matejić
Jelena Matejić, novoimenovani vršilac dužnosti direktora Akcionarskog društva Elektromreža Srbije (EMS), ima zvanje mastera ekonomije, a diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Pohađala je i specijalističke studije WIFI instituta (Austrijska agencija za razvoj) i stekla stručno zvanje projekt menadžera, navodi se na zvaničnom sajtu EMS-a.

Poseduje sertifikate sa više seminara, kurseva i treninga na temu biznis plana, izrade studija izvodljivosti i veština rukovođenja.

Radila je u firmi za marketing istraživanje Mark Plan, a zatim u kompaniji Delta sport.

Od 2006. prelazi na poziciju pomoćnice generalnog direktora za investicije u kompaniji Droga Kolinska grupacije, a od 2012. je u Atlantic grupi, kao direktorka za investicije i investiciono održavanje za Srbiju i Makedoniju.


Oktobra 2012. godine Jelena Matejić zasniva radni odnos u EMS-u na poziciji izvršne direktorke za investicije i strategiju.

Bila je na javnim funkcijama članice Upravnog odbora preduzeća Elektroprivreda Srbije i članice Nadzornog odbora iste kompanije, a od februara 2015. je na javnoj funkciji predsednice Saveta Akcionarskog fonda Republike Srbije.

Imenovana je i za članicu Odbora direktora Crnogorskog elektroprenosnog sistema.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.