NavMenu

Proizvodnja, projektovanje i ugradnja behaton ploča i ostalih betonskih elemenata

ISTIČE: 19.03.2024.
Podeli



Arhibet se bavi proizvodnjom, projektovanjem i ugradnjom behaton ploča i ostalih betonskih elemenata. Našu gamu proizvoda čine: behaton ploče, wet cast ploče, ivičnjaci, kanalete, rigole, šahte i betonske cevi. Arhitektura i beton su neraskidiva sinergija discipline i materijala koja je stvorila novu umetnost - Umetnost popločavanja. Proizvodi se izrađuju u tehnologiji vibro-presovanih i vibro-livenih betona, a u procesu proizvodnje koriste se isključivo prirodne sirovine neškodljive po okolinu. Proizvodi su snažni i otporni na sve vremenske uticaje sa veoma dugim vekom trajanja. Neprekidna istraživanja i uvođenja novih tehnologija imaju za cilj stalno unapređenje kvaliteta proizvoda.


Naša Vizija

Prostori po meri čoveka.


Naša Misija

Unapređenje kvaliteta prostora sa estetskog, funkcionalnog i ekološkog aspekta, kroz primenu savremenih i kreativnih rešenja i primenu održivih materijala.


Kompanijske vrednosti

Inovativnost, kreativnost, konstantna težnja ka usavršavanju i posvećenost kvalitetu. U kontaktu sa klijentima se trudimo da gradimo veze bazirane na poverenju, pouzdanosti i profesionalnom pristupu.


Društvena odgovornost

Poslovanje Arhibeta je u najširem smislu bazirano na težnji ka unapređenju kvaliteta života i životne sredine. U skladu sa tim, naše aktivnosti su usmerene ka pozitivnom ekološkom i društvenom doprinosu. Čvrstog uverenja u neraskidivu vezu između uspešnog poslovanja i sredine u kojoj poslujemo, Arhibet ulaže značajna sredstva u razvoj lokalne zajednice.


Ulaganje u razvoj i unapređenje kvaliteta života dece, budućih nosilaca napretka društva, osnovni je motiv delovanja ustanovljen strategijom društveno odgovornog poslovanja. U ovom segmentu prepoznajemo značaj za dugoročan i održiv razvoj. Posebna pažnja se poklanja deci kojima je potrebna briga i podrška u odrastanju. Iz tog razloga sa ponosom možemo reći da smo stalni donatori fondacije UNICEF, da smo pomogli izgradnju mnogobrojnih školskih dvorišta i vrtića kroz donaciju novca ili materijala za izgradnju dvorišta, i da smo aktivni učesnici akcija pomoći najugroženijima a posebno deci.


Različtiti vidovi podrške se ogledaju i u pomoći rekonstrukcije značajnog broja crkvi u južnom delu Srbije, i sa zadovoljstvom se odazivamo akcijama koje imaju za cilj da donesu pozitivnu društvenu promenu.


Humanost je vrednost koju negujemo u okviru kompanije te će naša redovna praksa na dalje biti i organizovanje akcija dobrovoljnog davanja krvi.


Arhibet tim ne radi samo na polju napretka kompanije, već radi za vrednosti u koje veruje.


Proizvodi:


*Behaton ploče

*Wet Cast ploče

*Ivičnjaci

*Kanalete i rigole

*Šahte i cevi

*Zidovi i ograde

*Specijalni proizvodi


Kontaktirajete nas:


www.arhibet.rs


Arhibet doo

Proizvodni pogon Niš

Donja Vrežina

Knjaževačka bb

info@arhibet.rs

018/570-901


Arhibet Pro doo

Proizvodni pogon Sopot

Senjska 24v

arhibetpro@gmail.com

011/735-9999