NavMenu

Work Space One - Mesto za poslovne ljude koji od poslovnog prostora očekuju fleksibilnost, udobnost i prijateljsko okruženje (FOTO)

Izvor: PR Sreda, 19.05.2021. 10:11
Komentari
Podeli

(Foto: Aleksa Banovčanin)
Stanovnici Novog Beograda, koji ovaj deo grada pamte iz vremena kada je nazivan "spavaonicom", svoj komšiluk danas gotovo i da ne prepoznaju. Ovaj deo grada, odvojen Savom od onog starog, prostor je koji pulsira ritmom poslovnog sveta.

Centar savremenog biznisa, i istih takvih zgrada, mesto je za sve one koji žele dobru poziciju za razvoj svog poslovanja. Da je moderan i funkcionalan poslovni prostor mnogo više od trenda, dokazuje i prestižni Work Space One, otvoren u maju prošle godine.

Smešten na Bulevaru Milutina Milankovića 11g, u Green Heart kompleksu, u objektu sa LEED Gold sertifikatom, poseduje co-working prostor, 22 kancelarije, sale za sastanke, kabine za telefoniranje, baštu.

Naizgled uobičajenu ponudu oplemenjuje odnos iskusnog osoblja prema zakupcima prostora, koji priču o ovom radnom prostoru podižu na viši nivo. Work Space One na prvo mesto stavlja čoveka, njegove potrebe za fleksibilnošću, prijatnim radnim okruženjem i neobaveznim druženjem, kao odmorom od posla.

Prijatan miris koji se širi prostorom, gde god da krenete, ali i prirodna svetlost koja je prisutna u svakoj od kancelarija, kao i u co-working prostoru, već na samom početku ostavljaju izuzetan utisak. Uz omiljenu kafu, na udobnim sofama u zajedničkom prostoru ili u bašti ispred, lako ćete bar za trenutak zaboraviti na obaveze koje vas očekuju.

Ipak, kako je posao primaran, obavezno je da uslovi za njegovo obavljanje budu na najvišem nivou. To omogućavaju moderno dizajnirane privatne kancelarije, namenjene za rad najmanje dve osobe. Moguće ih je prilagoditi tako da ovde radi i više od 10 osoba. Za udobnost su zaslužni ergonomski stolovi i stolice, a za brzinu rada isti takav internet. Pristup je apsolutno kontolisan, zahvaljujući karticama, a stvari koje želite da osigurate možete da smestite u ormariće sa sigurnosnim pristupom.

Kancelarije su prirodno osvetljene (Foto: Aleksa Banovčanin)Kancelarije su prirodno osvetljene

Kancelarije su akustične, ali ukoliko ipak poželite još privatnosti, na usluzi su tri kabine za telefoniranje. One su posebno važne korisnicima co-working prostora, kada požele da se osame.

Co-working prostor namenjen je poslovnim ljudima koji ovde žele da rade jedan dan, nekoliko dana nedeljno, ali i mesecima. Razlika u odnosu na kancelariju je što ste na "otvorenom" prostoru, koji delite da ljudima koji ne moraju da se bave istim poslom kao i vi. Podrazumeva "Hot desk", odnosno mogućnost menjanja stolova, ali i "Dedicated desk", ukoliko želite da imate mesto samo za sebe.

Co-working prostor (Foto: Aleksa Banovčanin)Co-working prostor

Sale za sastanke neizostavan su deo svakog poslovnog prostora, a Work Space One ih stavlja na raspolaganje i onima koji nisu zakupci kancelarija ili mesta u okviru co-working prostora. Postoje tri sale - ona za četiri osobe, za 10 i za 18 osoba. Opremljene su vrhunskom audio i video tehnikom, a najveća sala se posebno ističe, jer ima najmodernu tehnologiju, posebno prilagođenu video konferencijama.

Sala opremljena vrhunskom tehnikom (Foto: Aleksa Banovčanin)Sala opremljena vrhunskom tehnikom

Work Space One vam omogućava i da za svoje poslovanje koristite njihovu adresu. Reč je o usluzi sa nazivom "Virtuelna kancelarija", koji obuhvata i druge pogodnosti, kao što je prijem i slanje pošte.

Dodajmo i da je radno vreme prostora od 8 do 18 sati, ali da ono ne važi za zakupce koji imaju kancelarije - njima je, zahvaljujući kontrolisanom pristupu, poslovni prostor otvoren 24/7. To znači da, ukoliko radite sa stranim partnerima, ili preferirate rad noću, nemate nikakve prepreke na svom poslovnom putu.

O prostoru brine fizičko-tehničko obezbeđenje, a za sve korisnike na usluzi su i parking mesta u podzemnoj garaži.

Zbog čega je ovo pravi izbor za vas i šta sve ulazi u cenu zakupa, saznaćete ako se obratite na brojeve telefona ili mejl - kontakt Work Space One. Za kraj možemo samo da otkrijemo ovo - ukoliko se odlučite za ovaj prostor, dovoljan vam je samo laptop. O svemu drugom brine Work Space One.


Fotogalerija
Work Space One
Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Rekonstrukcija hotela Slavija kreće do kraja godine, neće biti rušenja - Novi kompleks u centru grada imaće dva hotela i poslovnu zgradu

Kompanija u vlasništvu porodice Matijević pre nekoliko meseci kupila je hotel Slavija, a radovi na rekonstrukciji trebalo bi da krenu već do kraja godine. To u izjavi za Nova.rs navodi Zoran Matijević, jedan od suvlasnika te kompanije, koji kaže da će zatražiti subvencije od države, ali da im je najvažnije da što pre dobiju neophodne dozvole. On za naš portal otkriva i kako će izgledati novi kompleks u centru grada. U januaru ove

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.