NavMenu

Prvi beogradski Starbucks otvara se 16. aprila

Izvor: eKapija Utorak, 02.04.2019. 13:16
Komentari
Podeli
Kao što je najavljeno, međunarodni lanac kafeterija Starbucks otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji, u šoping centru Rajićeva u Beogradu, a određen je i tačan datum: utorak, 16. april.

Novootvorena kafeterija, smeštena u srcu Knez Mihailove ulice, prostire se na površini od 175 metara kvadratnih sa ukupno 104 sedeća mesta, uključujući 41 mesto na terasi. Dekor restorana je osmišljen u stilu prepoznatljivih boja brenda, a detalji i grafika u lokalu dočaravaju proces pravljenja zrna kafe. Starbucks koristi isključivo arabika kafu iz više od 30 zemalja celog sveta.

Karta pića u beogradskoj Starbucks kafeteriji sastojaće se iz svih standardnih, kao i prolećnih promotivnih napitaka. Širok izbor kolača, grickalica, sendviča i jogurta pripremaće se za goste kafeterije, a osim toga, u kafeteriji će moći da se kupe i pakovanja kafe u zrnu, klasične Starbaks šolje, sezonske kolekcije šolja koje čuvaju toplotu i razni brendirani proizvodi, kao što su aparati za kafu i porcelan.

AmRest je vodeći rukovodilac Starbaks kafeterija za centralnoevropski region, a Srbija će biti još jedno novo tržište na kojem će kompanija otvoriti prvu Starbucks radnju. Adam Mularuk, predsednik za Starbucks u AmRestu je izjavio:

- Izuzetno se radujemo što ćemo doneti jedinstveno Starbucks iskustvo potrošačima u Srbiji, otvaranjem naše prve kafeterije u Beogradu. Ova zemlja ima bogatu tradiciju ispijanja kafe, a nama je zadovoljstvo što ćemo postati njen deo, stvaranjem mesta na kojem potrošači mogu da uživaju u kafi visokog kvaliteta i otkriju našu strast.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.