NavMenu

Privredne komore Kruševca i Drača potpisale Sporazum o saradnji

Izvor: Beta Ponedeljak, 23.11.2015. 17:42
Komentari
Podeli
(Foto: Edhar/shutterstock.com)
Privredna komora Srbije (PKS) saopštila je u ponedeljak, 23. novembra 2015. godine, da su Regionalna privredna komora (RPK) Kruševca i Privredna komora Drača potpisali Sporazum o saradnji u cilju povećanja izvoza kompanija Rasinskog okruga na albansko tržište.

Kako se navodi, od sporazuma se očekuje da doprinese i intenziviranju kontakata i kooperaciji predstavnika poslovnih zajednica Kruševca i Drača.

Predsednik RPK Kruševca Predrag Vukićević kazao je da su privrednici Rasinskog okruga najviše zainteresovani da unaprede saradnju sa albanskom lukom Drač, koja obuhvata 85% izvoza. On je naglasio da Regionalna privredna komora Kruševac, zajedno sa PKS, treću godinu zaredom predstavlja privredu Rasinskog okruga na Opštem privrednom sajmu u Tirani, koji se održava od 21. do 25. novembra.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.