NavMenu

Nova verzija "Kerio WinRoute Firewall", kompatibilna sa 64-bitnim OS i na tržištu Srbije

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.04.2007. 11:36
Komentari
Podeli

"Kerio Technologies" je krajem marta objavio novu verziju svog ICSA Labs sertifikovanog "Kerio WinRoute Firewall". Ovaj softverski paket dostupan je na srpskom tržištu i deo je asortimana kompanije "Sky Express".

Novinu u verziji 6.3 predstavlja StaR – modul za statistiku i izveštaje – koji automatski analizira mrežne podatke i prezentuje trenutni mrežni saobraćaj u lakom za tumačenje grafičkom formatu. Takođe izveštava o individualnom korisničkom saobraćaju, sa linkovima ka web sajtovima, ili kategorijama pri pretrazi interneta kada je opciono kombinovan sa IBM Proventia Web Filterom.

U protekloj godini, veliki OEM vendori su počeli da distribuiraju veće količine serverskih sistema sa 64-bitnim procesorima (AMD ili Intel), koji zahtevaju 64 bitne verzije Windows. Kerio WinRoute Firewall sada može da radi na ovim sistemima, omogućavajući distributerima i mrežnim administratorima više fleksibilnosti pri razvijanju solucija.

Kerio WinRoute Firewall je mrežni sigurnosni softverski paket koji omogućava antivirusno skeniranje gateway, filtriranje web sadržaja, VPN servise i polisu pristupa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.