NavMenu

"PharmaS" predstavio preparat protiv tegoba u menopauzi

Izvor: eKapija Utorak, 16.09.2014. 16:19
Komentari
Podeli
Sa predstavljanja novog poizvoda "Femipause"Sa predstavljanja novog poizvoda "Femipause"
Farmaceutska kompanija "PharmaS", sa proizvodnjom u Zrenjaninu, predstavila je "Femipause" preparat za hormonsku ravnotežu i ublažavanje simptoma menopauze. To je drugi po redu brend razvijen od strane stručnjaka u kompaniji, nakon što je u maju ove godine predstavljen inovativni probiotik "PharmaS" "PROBalans".

"Femipause" je novi prirodni preparat na našem tržištu koji ima jedinstvenu kombinaciju sastojaka u dnevnoj i noćnoj formuli.

Stručna javnost je podržala "Femipause" jer značajno poboljšava kvalitet života žena u menopauzi dok je zaštitno lice proizvoda Vesna Dedić-Milojević.

Govoreći o "PharmaS" "Femipause" preparatu dr Marija Petrović iz CHC divizije u Srbiji je naglasila:

- Prednosti ovog proizvoda su pre svega, prirodni i sigurni sastojci sa blagotvornim delovanjem na žensko zdravlje, među kojima su ključni ekstrakti lista livadske deteline i semenjače semena lana u formulaciji za dan, i melatonina u formulaciji za noć. Preparat odlikuje i jednostavnost upotrebe, s obzirom na to da je potrebno uzeti samo dve kapsule dnevno, dnevnu i noćnu, za ublažavanje tegoba menopauze.


Kompanija "PharmaS" posluje u Srbiji od 2010. godine i zapošljava više od 60 stručnjaka. U Zrenjaninu je pre dve godine otvorena moderna fabrika u kojoj se proizvode razni lekovi na recept za kardiovaskularne, gastroentrološke, neurološke i druge bolesti, koji se plasiraju na srpsko i druga tržišta u regionu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.