NavMenu

Saveti za usavršavanje - Tradicionalni "MBAfair" 18. septembra u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 27.08.2014. 18:41
Komentari
Podeli

Događaj na kome će više od 700 mladih i ambicioznih ljudi izabrati u kom smeru će ići njihovo postdiplomsko obrazovanje, zaposlenje i karijera, "MBAfair 2014", biće održan u beogradskom hotelu "Hyatt" 18. septembra od 16 do 20 sati. Ulaz na sajam i radionice je besplatan.

Tradicionalni, 11. po redu, Međunarodni sajam master, MBA i doktorskih studija, stipendija, profesionalnog razvoja i korporativnog treninga – "MBAfair 2014" ponudiće svima onima koji žele da unaprede svoja znanja i sposobnosti, pregršt novih informacija, korisnih u procesu daljeg obrazovanja.

Na ovogodišnjem sajmu biće organizovana i radionica "Upravljanje rizicima u neprofitnim kompanijama u post kriznom vremenu", koju će voditi predstavnici Poslovne škole Centralno evropskog univerziteta iz Budimpešte. Učesnici će nakon pohađanja ove radionice dobiti sertifikat koji će im pomoći u daljem školovanju i karijeri.

"MBAfair", koji je osnovan 2005. godine, izgradio je reputaciju zasnovanu na predstavljanju najboljih biznis škola iz Amerike, Austrije, Engleske, Italije, Francuske i Srbije. Posetiocima je omogućeno i besplatno prisustvo predavanjima lidera iz oblasti biznisa i menadžmenta.

"MBAfair" pruža posetiocima jedinstvenu priliku da upoznaju predstavnike najboljih fakulteta i centara za neformalno obrazovanje i to sve na jednom mestu. Zainteresovani će ovom prilikom naučiti više o mogućnostima daljeg školovanja, dobiće savete kako bi njihovo napredovanje i dalje usavršavanje išlo u pravom smeru, a upoznaće se i sa opcijama studiranja u inostranstvu putem stipendija. Na ovaj način diplomcima se pruža realnija i pristupačnija mogućnost za dalje školovanje.

U pratećem programu biće organizovana predavanja i radionice Evropskog centra za mir i razvoj (ECPD) pri Univerzitetu Ujedinjenih nacija, u kojima će svi zainteresovani moći da prisustvuju. Takođe, izdavačka kuća "Mate" predstaviće knjigu "Ekonomija" nobelovca Samjelsona koju će posetioci imati priliku da osvoje.

Ulaz za posetioce je besplatan, a sve što je potrebno je registracija u okviru sajta www.mbafair.net.

Više informacija možete naći na sajtu ili Facebook stranici MBAfair Belgrade.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.