NavMenu

Vidimo se na selfiju - Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima 9. septembra u Beogradu

Izvor: eKapija Utorak, 26.08.2014. 15:07
Komentari
Podeli
(Foto: color.rs)
U beogradskom hotelu "Hyatt Regency" 9. septembra na konferenciji "Digital 2014" okupiće se medijski i telekomunikacijski lideri iz celog regiona.

U prvom panelu, koji će okupiti prve ljude telekoma, učestvuju Ove Fredheim "Telenor Srbija", Dejan Turk "Vip mobile Srbija", Predrag Ćulibrk "Telekom Srbije", Dragan Šolak SBB, Ivica Mudrinić "Deutsche Telekom Europe" i Adrian Ježina "Mtel Bugarska". Moderator panela je Dejan Ljuština iz "PricewaterhouseCoopers".

Drugi panel baviće se medijskom slikom regiona u 2014. godini, a govoriće Goran Karadžić RRA, Tatjana Ćitić RTS, Željko Mitrović "Pink International", Dražen Mavrić "Nova TV", Goran Milić "Al Jazeera Balkans", Tijana Bajović "Ringier Axel Springer" i Dragan Nenadović "Prva TV". Moderatorka panela je Jovana Gligorijević, pomoćnica glavnog urednika magazina "Vreme".

Panel broj 3 biće posvećen prognozama marketinških ulaganja u medijsku industriju. On nosi naziv "Money Talks: Šta očekujemo od oglašavanja u 2015. godini", a učestvovaće Sonja Jelušić "Media House", Marija Matić "Direct Media", Milica Stefanović "Coca Cola", Branka Maletic "Media S", Marin Šimurina "Grey" i Bojan Rendulić "Initiative FB".


Za kraj je ostavljen panel koji se bavi trendovima kada je reč o društvenim mrežama i novim medijima: "Vidimo se na selfiju: Kako koristimo "pametnu" tehnologiju, društvene mreže i nove medije". Govoriće Veselin Jevrosimović iz "ComTrade Group", Istok Pavlović, Aleksandar Šapić, Zoran Torbica, Dragan Močević i Tatjana Vojtehovski. Moderatorka je Dragana Đermanović.

Pogledajte detalje programa na sajtu "Color Press Group".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.